Tilbud

Tecline Donut 22 vinge special edition

DKK2,785.00 DKK2,395.00

Varenummer (SKU): 100128 Kategorier: , , , ,
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/scubafun.dk/public_html/wp-content/plugins/product-brands-for-woocommerce/includes/class-frontend-display.php on line 182

Beskrivelse

Denne nye vinge til dobbelt sæt er helt fantastisk. Den er behagelig og komfortabel at have på i vandet. Denne vinge er designet efter lang tids søgen efter en vinge der lige havde det sidste komfort og strømlinethed.

Vingen er anderledes på den måde at der næsten ikke er luft i vingen lige bag ved hovdet, hvilket betyder hovedet kan komme længre tilbage. Samtidig betyder afrundniigen og højden på vingen at intet materiale sidder op foran ventil håndtagene. Alt er frit tilgængelig.

Dump ventil og inflator er placeret på en sådan måde at bevægelses mønstret under vand ved indblæsning og dumpning er super let. Der skal ikke søges efter dumpe da den sidder der hvor 10 ud af 10 person vil placere deres hånd, uden det påvirker dum funktionaliteten.

Vingen er designet sådan at den er større i bunden en i top. Størrelsen i bunden gør at man hæves højre op i vandet i overfladen, hvilket kan være en stor fordel i bølger.

Vingen er også lavet en lille smule bredre i stykket der sider in mod bagpladen. Dette gør at vingen i fuld op pustet tilstand kan løfte det den lover uden at presse dragtgas flaske, batteri kanister og andet man måtte have i siden ind mod kroppen og skabe dårlig komfort.

  • Vinge løfte kapacitet 22L (effektiv)

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tecline Donut 22 vinge special edition”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *