Tilbud

Tecline Donut 17 Special edition vinge

DKK2,771.00 DKK2,450.00

Ryd
Varenummer (SKU): 100127 Kategorier: , , , ,
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/scubafun.dk/public_html/wp-content/plugins/product-brands-for-woocommerce/includes/class-frontend-display.php on line 182

Beskrivelse

Tecline giver 5 års garanti på Donut vinger

Denne nye vinge til dobbelt sæt er helt fantastisk. Den er behagelig og komfortabel at have på i vandet. Denne vinge er designet efter lang tids søgen efter en vinge der lige havde det sidste komfort og strømlinethed.

Vingen er anderledes på den måde at der næsten ikke er luft i vingen lige bag ved hovdet, hvilket betyder hovedet kan komme længre tilbage. Samtidig betyder afrundniigen og højden på vingen at intet materiale sidder op foran ventil håndtagene. Alt er frit tilgængelig.

Dump ventil og inflator er placeret på en sådan måde at bevægelses mønstret under vand ved indblæsning og dumpning er super let. Der skal ikke søges efter dumpe da den sidder der hvor 10 ud af 10 person vil placere deres hånd, uden det påvirker dump funktionaliteten.

Vingen er designet sådan at den er større i bunden en i top. Størrelsen i bunden gør at man hæves højre op i vandet i overfladen, hvilket kan være en stor fordel i bølger.

Vingen er også lavet en lille smule bredre i stykket der sider ind mod bagpladen. Dette gør at vingen i fuld op pustet tilstand, kan løfte det den lover, uden at presse dragtgasflaske, batteri kanister og andet, man måtte have i siden ind mod kroppen og dermed skabe dårlig komfort.

Vinge løfte kapacitet 17L (effektiv)
Beregnet op til 2×10 L flaskesæt

Fås i farverne: Sort eller Rød

Yderligere information

Vægt 2 kg
Farve

Rød, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tecline Donut 17 Special edition vinge”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *