Tecline 1. trin V2 ICE Mono

DKK1,595.00

Varenummer (SKU): 100193299 Kategorier: , , , ,
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/scubafun.dk/public_html/wp-content/plugins/product-brands-for-woocommerce/includes/class-frontend-display.php on line 182

Beskrivelse

Tecline 1. trin V2 ICE Mono

Tecline’s nye og revolutionerende 1 trin V2 er blandt de mindste førstetrin på markedet, uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Kvaliteten er helt på højde med andre kendte mærker hvis ikke den overmatcher de fleste.

1 trinet er designet med 4 lp porte og 2 Hp porte. Placeringen og vinklerne er lavet for at skabe mindst mulig mulighed for slanger stritter ud til alle sider.

1 trinet er designet, sådan at slanger løber skråt ned, ingen slanger der sider foran ventilerne og til sidst, sådan at man kan få mest mulig plads mellem 1 trinene til hovedet. Ingen andre er designet sådan. Den måske vigtigste faktor der er minimal der stikker op over flaskeventilen, hvilket betyder hovedet kan komme maksimalt bagud.

For instruktørere bliver det endnu nemmere at lære kursister trim da der er maksimalt plads til hovedet.

Tecline V2 ICE er lavet sådan at de fleste gængse reservedele fra andre fabrikater passer overens. Serviceringen af dem er heller ikke anderledes. .

Som på alle andre Tecline regulator ydes der 10 års garanti til første køber. Tecline V2 ICE kan bruges med andre kendte 2 trin uden det får en indvirkning på garantien

DIn Ktilslutning
4 stk. Lp porte
2 stk. Hp porte
Beregnet til Koldvand
Maks. 300 bar
Maks. flow ved 20 MPa: 3823L/min
Mellemtryk 8,5 bar
Maritimt bronce belagt
vægt ca. 790g/stk.

Yderligere information

Vægt 0.4 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tecline 1. trin V2 ICE Mono”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *