Tilbud

Legend LX Suprime ACD Regulatorsæt

DKK5,595.00 DKK4,595.00

Varenummer (SKU): 3060 Kategorier: , , ,
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/scubafun.dk/public_html/wp-content/plugins/product-brands-for-woocommerce/includes/class-frontend-display.php on line 182

Beskrivelse

LEGEND LX Suprime ACD regulator med Legens Octopus

Det over-afbalancerede 1. trin indebærer en høj respiratorisk kapacitet, også på større dybder.

Legend supreme regulatore er udviklet til dykning i meget koldt vand, og er derfor særdeles velgenet til dykning i norden.

Det ny designnet 1. trin, har fået symmetrisk mellem tryk kammer således, at der leveres en ensartet mængde luft til alle fire mellem tryk porte.

Ånde modstanden er blevet endnu lavere på denne model – kun 0,65 joule/liter

Det nye design har også betydet en reduktion af vægten.

Auto Lukning Device (ACD) 1. trinet tilslutning lukker automatisk når det skrue af flaskeventilen og dermed beskytter det indvendige af den 1. trinet mod vand og snavs.

De bevægelige dele i 1. trinet er beskyttet af en dobbelt membran mod ydre påvirkninger (“Dry Afdeling”). Den øgede anti-tilisning og holder snavs og sediment ude.

Hertil kommer “intern Deflektor” i 2. trinet. En komponent der styrer og fordeler indkommende luft til mundstykket, dykkeren får nem vejrtrækning og komfort. samt knap for venturi kontrol.

Det ergonomiske udblæsnings tee friholder luftbobler fra dykkerens synsfelt.

Legend er udstyret med ultra flex slange, der er mere fleksible, lettere og mere holdbart end en konventionel gummislange. Den fleksible slange øger komforten ved mindre vrid i munden fra 2. trinet.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Legend LX Suprime ACD Regulatorsæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *