Tilbud

Legend Lux Suprime ACD Regulatorsæt

DKK8,695.00 DKK6,895.00

Varenummer (SKU): 3053 Kategorier: , , ,
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/scubafun.dk/public_html/wp-content/plugins/product-brands-for-woocommerce/includes/class-frontend-display.php on line 182

Beskrivelse

Legend Lux Suprime ACD regulator med Legend Octopus:

Den nye Legend LUX med det unikt guld finish design – Supreme ACD LEGEND LUX er til dykkere der sætter stor værdi i af have det bedste udstyr i højeste kvalitet og oven i med luksuriøse udseende.

Det over-afbalancerede 1. trin indebærer en høj respiratorisk kapacitet, også på større dybder.

Legend supreme regulatore er udviklet til dykning i meget koldt vand, og er derfor særdeles velgenet til dykning i norden.

Det ny designnet 1. trin, har fået symmetrisk mellemtrykskammer således, at der leveres en ensartet mængde luft til alle fire mellemtryks porte.

Legend LX – Lux gør også brug af AquaLungs MBS (Master Breathing System) hvor åndemodstanden og venturikontrol styres fra samme drejeknap.

Ånde monstanden er blevet endnu lavere på denne model – kun 0,65 joule/liter

Det nye design har også betydet en reduktion af vægten.

Auto Lukning Device (ACD) 1. trinet tilslutning lukker automatisk når det skrue af flaskeventilen og dermed beskytter det indvendige af den 1. trinet mod vand og snavs.

De bevægelige dele i 1. trinet er beskyttet af en dobbelt membran mod ydre påvirkninger (“Dry Afdeling”). Den øgede anti-tilisning og holder snavs og sediment ude.

Hertil kommer “intern Deflektor” i 2. trinet. En komponent der styrer og fordeler indkommende luft til mundstykket, dykkeren får nem vejrtrækning og komfort.

Det ergonomiske udblæsnings tee friholder luftbobler fra dykkerens synsfelt.

Legend er udstyret med ultra flex slange, der er mere fleksible, lettere og mere holdbart end en konventionel gummislange. Den fleksible slange øger komforten ved mindre vrid i munden fra 2. trinet.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Legend Lux Suprime ACD Regulatorsæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *