IST Vinge til dobbeltsæt 22,3 kg

DKK1,999.00

1 på lager

Varenummer (SKU): 100107 Kategorier: , , , ,
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/scubafun.dk/public_html/wp-content/plugins/product-brands-for-woocommerce/includes/class-frontend-display.php on line 182

Beskrivelse

Denne dobbelt-lags vinge er lavet med en særlig panel-konstruktion som gør den dejligt strømlinet Rigelig løftekapacitet til dobbeltsæt, uden mærkbart at øge vandmodstanden. Det yderste lag er fremstillet af hårdfør 1680d ballistisk nylon og har en kraftig anti-korrosions lynlås monteret, til let adgang til den indre luftblære. Den indre luftblære er lavet af 420 denier TPU-materiale.

Udskæringen til inflatorslangen og dump-valves i det ydre beskyttelseslag er indkapslet i urethan, for øget modstandskraft. Det er med andre ord en rigtig hårdfør vinge. Den indre blære har donut-facon, hvormed det gøres umuligt at fange luft uhensigt mæssigt, og derfor har tekniske dykkere præcis kontrol over opdriften på alle tidpsunkter.

Jt-50 vingen er designet til brug med dobbelt sæt og har en løftekapacitet på 22,3 kg/l. Inflatorslangen har en standard længde på 13″.

Yderligere information

Vægt 2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “IST Vinge til dobbeltsæt 22,3 kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *