Tilbud

Black Pearl Wreck eXtreme 300

DKK13,375.00 DKK12,500.00

1 på lager

Varenummer (SKU): 5034463 Kategorier: , , ,
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/scubafun.dk/public_html/wp-content/plugins/product-brands-for-woocommerce/includes/class-frontend-display.php on line 182

Beskrivelse

Irske Black Pearl’s ‘Wreck eXtreme’ er en stærk, let og ekstraordinært komfortabel tørdragt. Den er udstyret med ekstra beskyttelse til vrag- og huledykkeren og den tekniske dykker og er som udgangspunkt syet i en ny, ekstremt holdbar trilaminat. En tørdragt af virkelig høj kvalitet med lækre detaljer. Dragten er syet i en 350 g trilaminat som er utrolig komfortabel. Trilaminaten arbejder samtidig rigtig godt sammen med den lim, som anvendes i dragtens samlinger, hvilket er en af årsagerne til dragtens lange levetid. På oversiden af armene, det øverste af ryggen, langs lynlåsen, i skridtet, på bagen og på forsiden af benene er dragten forstærket med Cordura. Cordura’en kan vælges i farverne sort, mørkeblå eller rød.
En anden og ligeså vigtig årsag til dragtens kvalitet og holdbarhed er dens syninger og samlinger. Alle Black Pearls syninger er både firdobbelte og tovejs. Syningerne forsegles med ‘Thermo-seals’ – en tape hvis lim reagerer ved en bestemt temperatur og tryk, hvorved tapen går i ét med dragten og sikrer lang levetid og en virkelig flot finish. Tapen er desuden gjort af et materiale, som eliminerer friktion mellem dragt og underdragt.
Dragtens lynlås sidder foran og gør det nemt at komme i og ud af dragten ved egen hjælp. Dragten har dobbelt lynlås og den inderste fås både i den anerkendte messing version (BDM) og i den nyere plastic version (TIZIP).
Lommerne er et af de områder, hvor Black Pearl skiller sig ud fra andre tørdragtproducenter. De fås i to versioner, ‘Essential’ og ‘Telescopic’ og indeholder de rum, bungees mv. den seriøse dykker værdsætter. Lommerne er tydeligvis et resultat af mange års erfaring som dykker og tech instruktør.
Wreck eXtreme 300 fås med Sitech ventiler som standard, men du kan også vælge at få Apeks monteret (både høj- og lavprofil). Halsmanchetten fås i latex, neopren eller silicone og er altid forsynet med en ekstra halskrave, som holder dykkeren varm og holder hætten på plads. Håndledsmanchetterne fås i latex eller silicone (Sitech QCS eller Antares).
Dragtens støvler laves altid efter mål for at sikre korrekt pasform. Du kan vælge mellem ‘fastboots’, som er fleksible støvler, eller neoprensokker hvis du hellere vil have separate støvler udenpå dragten.
Wreck eXtreme 300 fås i 15 standardstørrelser og hals og sko tilpasses altid køberens unikke størrelse. Derfor sys dragten først ved bestilling og der må påregnes 4-5 ugers levering. Dragten fås selvfølgelig også 100% målsyet.

Yderligere information

Vægt 6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Black Pearl Wreck eXtreme 300”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *