Tilbud

Black Pearl Essential 400

DKK10,700.00 DKK9,995.00

Ryd
Varenummer (SKU): 303 Kategorier: , , ,
Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/scubafun.dk/public_html/wp-content/plugins/product-brands-for-woocommerce/includes/class-frontend-display.php on line 182

Beskrivelse

Essential 400 er Irske Black Pearl’s standarddragt. En tørdragt af virkelig høj kvalitet med lækre detaljer og stor komfort. Dragten er syet i en 400 g trilaminat som er ekstremt holdbar og samtidig fleksibel og smidig. Trilaminaten arbejder samtidig rigtig godt sammen med den lim, som anvendes i dragtens samlinger, hvilket er en af årsagerne til dragtens lange levetid. På udsatte steder (lynlåsen og forsiden af benene) er dragten forstærket med Cordura. Cordura’en kan vælges i farverne sort, mørkeblå eller rød.

En anden og ligeså vigtig årsag til dragtens kvalitet og holdbarhed er dens syninger og samlinger. Alle Black Pearls syninger er både firdobbelte og tovejs. Syningerne forsegles med ‘Thermo-seals’ – en tape hvis lim reagerer ved en bestemt temperatur og tryk, hvorved tapen går i ét med dragten og sikrer lang levetid og en virkelig flot finish. Tapen er desuden gjort af et materiale, som eliminerer friktion mellem dragt og underdragt.

Dragtens lynlås sidder foran og gør det nemt at komme i og ud af dragten ved egen hjælp. Dragten har dobbelt lynlås og den inderste fås både i den anerkendte messing version (BDM) og i den nyere plastic version (TIZIP).

Lommerne er et af de områder, hvor Black Pearl skiller sig ud fra andre tørdragtproducenter. De fås i to versioner, ‘Essential’ og ‘Telescopic’ og indeholder de rum, bungees mv. den seriøse dykker værdsætter. Lommerne er tydeligvis et resultat af mange års erfaring som dykker og tech instruktør.

Essential fås med Sitech ventiler som standard, men du kan også vælge at få Apeks monteret (både høj- og lavprofil). Halsmanchetten fås i latex, neopren eller silicone og er altid forsynet med en ekstra halskrave, som holder dykkeren varm og holder hætten på plads. Håndledsmanchetterne fås i latex eller silicone (Sitech QCS eller Antares mod merpris).

Dragtens støvler laves altid efter mål for at sikre korrekt pasform. Du kan vælge mellem ‘fastboots’, som er fleksible støvler, eller neoprensokker hvis du hellere vil have seperate støvler udenpå dragten.

Essential 400 fås i 15 standardstørrelser og hals og sko tilpasses altid køberens unikke størrelse. Derfor sys dragten først ved bestilling og der må påregnes 4-5 ugers levering. Dragten fås også 100% målsyet.

Black Pearl Essential 400 er et virkelig godt køb til prisen!

Yderligere information

Vægt 6 kg
Dragt størrelse

S/2, M/3, L/4, XL/5, XXL/6, XXXL/7

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Black Pearl Essential 400”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *